Hjælp | Indstillinger | Log af
Tilbage

Nyheder

30. maj 2019 Der er blevet tilføjet et spørgeskema, det må du meget gerne udfylde, som du kan udfylde når du er logged på. Det er muligt at vælge at sætte hak ved at andre brugere, gerne må se det du har valgt. Indtil videre er det dog ikke muligt at se hvad andre brugere har valgt.

30. januar 2018 I øjeblikket er der ved at blive udarbejdet et annonce system, hvor brugere kan skrive til hinanden, så du kan finde dig en mail ven eller veninde. Annonce siden er nu klar til brug.

27. December 2018

Der holdes i øjeblikket en pause med den automatiske hentning af links. Der kan stadig anmodes om tilføjelse at links til søgemaskinen. Grunden til dette er dels for at søgeningerne gerne skal ske hurtigere og for at sortere links fra.

10. Juli 2018

Antallet af links i søgemaskinen har nu rundet 10.000 links, dette er både links der er fundet automatisk og links fra brugere, som har tilføjet links til siden. Størstedelen af linkene er blevet fundet automatisk, hvoraf en lille del er sorteret fra af forskellige årsager, som f.eks. at siden ikke er i brug, siden ikke er på dansk eller engensk eller siden ikke overholder FindLinks's øvrige betingelser.

30. Jan 2018

Der er løbende blevet lavet mindre opdateringer, på det seneste er det mest siden "Søgemaskine og Linksamling", der er blevet opdateret. Siden Find Links startede som en online bookmarks service, hvor man kan logge på og have sine egne links liggende helt gratis. Senere hen er det også blevet til en søgemaskine og linksamling, som automatisk finder dk-domæner og der tilføjes nye domæner hver dag.

5. Nov 2017

Der er oprettet undersiden links index, som er en søgemaskine og linksamling.

Juli 2017

Denne service og hjemmesiden er blevet tilgængelig.


Om denne side
Nyheder
Download
Kontakt
Copyright 2017-2019 © FindLinks.dk