Menu
Tilbage

Om denne side

Danmark har fået en ny moderne dating side. Siden kan bruges af alle der har adgang til internetttet på enten computer, mobiltelefon eller tablet.

Det startede således...

Jeg har udarbejdet denne side med det formål, at du gratis kan have adgang til dine bookmarks, i en hvilken som helst internetbrowser med internetadgang. Dette kan enten være her på hjemmesiden eller være ved at hente systemet og have det liggende på din egen webserver, på dit eget domain eller på en lokal server.

Det eneste det kræver, hvis du vil hente systemet til din egen webserver, er at den understøtter PHP og MySQLi.

Der findes alternativer til at have dine bookmarks liggende i dette system. Du kan bruge Firefox Internetbrowser og bruge automatisk synkronisering af bookmarks. Det kan være at du ikke har mulighed for dette, hvis du f.eks. deler computer med andre. Fordelen ved systemet findlinks.dk er at det kan bruges i alle Internet Browsere og på alle platforme.

Vil du gerne se hvordan det virker uden at du behøver at oprette en brugerprofil. Så brug brugernavn "demo" og adgangskode "demo".

Download

Vil du gerne have findlinks bookmarks på dit eget webhotel eller evt. lokalt på din egen computer, så brug kontaktformularen og du vil få tilsendt dette.


Om denne side
Nyheder
Download
Kontakt
Copyright 2017-2021 © FindLinks.dk